Kurs, semester, företagsevent: hitta aktiviteter i Grekland

8 maj, 2018

Kurs, semester, företagsevent: hitta aktiviteter i Grekland

Oavsett om du vill genomföra kurs, företagsevent eller komplettera din semester med intressanta aktiviteter i Grekland och Peloponnesos hjälper vi dig att hitta det du letar efter. Vi ökar ständigt vårt grekiska nätverk i Peloponnesos och kommer att uppdatera vårt erbjudande kontinuerlig. Vi kan också så klart skräddarsy aktiviteter som ska passa just dina önskemål.

husigrekland.se: din personliga eventkoordinator i Grekland

Vi jobbar inte som researrangörer men tar gärna på oss uppdrag som eventkoordinatorer. Kontakta oss så lämnar vi offert på detta. Vi samarbetar med noga utvalda grekiska entreprenörer i området och kan hjälpa dig att boka följande.

Vandringar i Peloponnesos Mani

Stärk kroppen och själen, låt alla dina sinnen uppleva de mest grundläggande intrycken och fyll lungorna med timjandoftande syre i de magnifika Taygetosfjällen. Tre temavandringar som är halvdagsaktiviteter och en heldagsvandring för erfarna.

Priser (rabatt vid större bokningar) och mer information hittar du här.

Cykelutflykter i Peloponnesos Mani

Cykelturer går utmed lätt kuperade kustvägar och under utflykten kan du njuta av det turkosblåa havet med klar himmel, solen och ca 25-30 grader i luften under hösten och våren! Två halvdagsutflykter med varierande tema

Priser (rabatt vid större bokningar) och mer information hittar du här

Mosaikurs i Peloponnesos

Upplev din konstnärliga sida och skapa ett konstverk på 4 timmar som lätt kan fraktas tillbaka till Sverige. En halvdag för max 8 deltagare. Är ni flera en 16 kan aktiviteten delas på flera dagar. 

Priser (rabatt vid större bokningar) och mer information hittar du här

Buss- och båtutflykter

Boka buss- eller båtutflykt och upplev Peloponnesos historia och kultur. husigrekland.se i samarbete med lokala turistföretag har buss- och båtutflykter för alla åldrar och smaker: från grekisk historia till mat och dans.

Priser (rabatt vid större bokningar) och mer information hittar du här.

Övriga tänkbara aktiviteter som kan offereras

Övriga aktiviteter som kan genomföras i området och som vi kan undersöka vidare är exempelvis:

  • en halvdag kayaking (obs! inga färdigheter krävs!)
  • en halvdag dykning (obs! inga färdigheter krävs!)
  • provsmakning av olivolja
  • en dagsutflykt på segelbåt
  • yoga eller pilates lektioner

Upptäck Peloponnesos, den genuina delen av Grekland och berätta gärna för oss vad du skulle önska dig för aktiviteter i området. Mejla eller ring till Elwira: 0046-703 247 949. Eller gå direkt till bokningsformulär.

 

Nyttiga länkar:

Instagram