Kursanmälan: ”Våga ta ledarrollen eller retorik i praktiken” april 2019 Grekland

”Det bästa sättet att lära sig att tala väl är att iaktta goda talare och försöka efterlikna dem”, Aristoteles: välkommen till retorikkursen för ledare i Grekland/Peloponnesos! Vid frågor och funderingar kontakta Elwira via 0046-703 247 949 eller via info@husigrekland.se.

Informationen om kursen, kursbeskrivning med mera på inkommande! Vill du ha informationen om kursen löpande? Mejla till Elwira så uppdaterar vi dig med ett personligt mejl :).

Kurspris: 14 500 sek.

Närmare beskrivning av kursen, kursdestinationen och vad som ingår i kurspriset hittar du under länken här (eller ladda ner PDF med detaljer här).

Allmänna villkor

Kursen genomförs sista veckan i april 2019 (datum fastställs senast i början av augusti 2018) vid minimum 8 anmälda deltagare. Kursanmälan startar 1 september 2018 och stängs 20 februari 2019. Om antalet deltagare är fullt (12 personer) redan innan den 20 februari stängs kursanmälan ner tidigare. OBSERVERA! I kursavgiften ingår inte flygresan (boka din egen resa via länk här) eller transfer till och från destinationen (informera oss om du vill ha hjälp med att ordna detta genom att ange det i bokningsformulär) och inte vin eller öl till lunch samt kvällsmat.

Betalnings- och avbokningsvillkor

Ni betalar 50% av totalbeloppet vid bokningstillfället (7 250 sek) och resterande belopp senast den 22 februari 2019. Skulle kursen inte genomföras på grund av för få deltagare återbetalas depositionsavgiften i sin helhet senast den 22 februari 2019. Betalning sker till ElwEli Consulting AB (org.nr 559152-4201) enligt bifogad förskottsfaktura.

Vill du avboka kursen?

  • Avbokning måste göras skriftligen senast den 20 februari 2019. Återbetalas med 80% av inbetalt belopp vid bokningstillfället, pga. kostnader för administration och koordination
  • Efter den 22 februari (det vill säga när kursen är betald) är det inte möjligt att avboka kursen/få pengarna tillbaka om inte orsaken styrks med läkarintyg. Det går dock bra att låta en kollega överta kursplatsen


Läs policyn här