Köpa hus, lägenhet, tomt i Nafplio eller Tolo

Vill du köpa hus, lägenhet eller tomt i Nafplio eller Tolo?

Vill du köpa hus, lägenhet eller tomt i Nafplio? Vi har betrodda partners som kan hjälpa dig att hitta det du letar efter. Det vackra Nafplio ligger högt på önskelistan och är även en favorit för grekerna själva som gärna åker dit över helgerna. Sedan ett tag tillbaka fick Elwira en hel del förfrågningar om möjligheten att investera i Naplio eller närliggande Tolo (dit många svenskar reser med hjälp av Solresor). Se aktuella objekt på vår sida.

Ta sig till Nafplio

Nafplio (eller Nauplion) ligger vid Argoliska viken i nordöstra Peloponnesos och har drygt 15 000 invånare. Här kan du njuta av historiska vandringar på dagen och nattliv på kvällen samt njuta av t ex segling. Det tar drygt 1,5 timme från Aten att ta sig hit med bil och det går även dagliga bussar från Aten, med andra ord, du kommer utan svårighet att nå din semesterbostad.

Du kan även nå Nafplio via Kalamata flygplats (ca 1,5 timme) eller via hamnen i Patra (ca 2 timmar).

Argolis och Nafplio

Den historiska och natursköna Nafplio ligger i Argolis som har många kända arkeologiska platser värda din uppmärksamhet: Tiryns (Tirintha), Mykene, Argos, Epidavros och att inte förglömma Nafplios fästning Palamidi.

Nafplio är en historisk kuststad och var det moderna Greklands första huvudstad (1829-1834). Förtrollande vacker stad med charmiga pastellfärgade hus och små gränder med olika sorters butiker. Nafplio är ett högt utvecklat turistcentrum med historiska och kulturella museer och en underbar romantisk atmosfär. Runt Argolis finns det många badbyar och småstäder: Nea (New) Kios, Salanti, Doroufi, Galini är bara några av dem. Den argoliska viken har perfekt vatten för simning och vattensporter. I närheten hittar du

  • Tolo med sina organiserade anläggningar och fina sandstrand
  • Porto Heli känd för sin grönska och kristallvatten
  • massor av olika badplatser och sandstränder som Mandrakia, Kouverta, Sentoni, Petrothalassa

Köpa hus, lägenhet, tomt i Nafplio, Tolo eller närliggande områden

Om du är intresserad av att investera i området och vill ha mer information och exempel på objekt som kan passa din budget och önskemål ta kontakt med Elwira via mejl eller telefon 070-3247949 så guidar hon dig vidare.

Vill du prata om att bedriva affärsverksamhet i området och vill du investera i ett objekt med avkastning? Vår partner i Nafplio hjälper dig med all information som du kan tänka dig behöva.

Du kan även fylla i intresseanmälan på vår sida så kontaktar Elwira dig inom 24 timmar.

Köpa hus, lägenhet, tomt nafplio eller tolo

“Taking the first step is the most important part of every journey of discovery and, without a doubt, the most significant” Plato