husigrekland-kopa-lagenheter-kreta-chania

24 augusti, 2022

Husigrekland.se och nyproducerade lägenheter på Kreta i området Kalyves (Chania området)

Vill du investera och köpa en lägenhet på Kreta? I samarbetet med försäljningsagent i Sverige och investeringsbolag i Aten kan vi hjälpa dig att köpa en nyproducerad lägenhet på Kreta i området Kalyves (Chania området) där byggs 19 exklusiva lägenheter.

Nordiskt influerade av ljusa färger samt natur- och lokala materialval. Lägenheterna ligger 60 meter från havet samt att närhet finns till ytterligare 4 stora stränder med den närmsta 700m bort. Självklart finns även en gemensam infinity pool på 60 kvm.

Boyta är mellan 65-75 kvm, alla lägenheterna har 2 sovrum och balkong/uteplats. Köper du under byggprocessen kan du påverka färger och göra tillval såsom jacuzzi på balkongen. Lägenheterna är planerade och förberedda för boendet under hela året.

Larmsystemet gör att du kan känna dig säkrare under din vistelse eller frånvaro. Den förinstallerade solvärmaren beviljar avsevärda energibesparingar samtidigt som den ger varmvatten 24/7.

husigrekland kopa lagenheter kreta chania

Ansvarig försäljningsagent i Sverige för försäljning av lägenheter i Kalyves på Kreta (Chania området)

Kalimera, Marie Pantzar heter jag som började min Greklands förälskelse på Kos o Kreta för många år sedan och nu besöker Grekland varje år. Nu har jag själv köpt hus i närheten av Kalamata via Hus i Grekland och fantastiska Elwira och Elias. Hos dom finner du många av svaren som du kan ha när man vänder blad i livet i ett annat land.

I projektet ”Lägenheter i Kalyves” jobbar jag med Avax Development.

Investeringsbolag från Aten, AVAX Development

AVAX är en av de största byggkoncernerna i Grekland, med en lång erfarenhet av framgångsrika projektleveranser, företagstillväxt, bidrag till den grekiska ekonomin och hyllad status på internationella marknader. Avax har varit noterad på Atens börs sedan 1994 och noterar en exceptionell kurs, med en utvecklingsplan baserad på konstruktion, koncessioner och energi.

Vill du veta mer om möjlighet att köpa nyproducerade lägenheter i Kalyves på Kreta?

Kontakta Marie Pantzar, som tar hand om projektet. Mer om Marie, klicka här.

Instagram