Gruppbokning eller långtidsuthyrning. Kurs, event, kickoff eller boende längre än en månad i Grekland, Peloponnesos

Oavsett om du vill hitta boende/planera aktiviteter för en grupp av vänner/familj eller ett företag så hjälper vi dig att utforska Messinia, Peloponnesos och Grekland. Se lista med de boenden som för närvarande bokas för mindre och större grupper.

Är du intresserad att hyra boende längre än en månad? Vi hjälper dig med 1, 3 eller 6 månaders uthyrningar. Se listan med de boenden som för närvarande bokas för längre perioder. Notera att vid långtidsuthyrningar  är vår kommission 10% för hela uthyrningsperioden. Betalning sker till ElwEli Consulting AB (org.nr 559152-4201).

Vi kan också hjälpa dig att planera och genomföra olika former av aktiviteter. Se listan med de aktiviteter som vi kan hjälpa dig med just nu. Hittade du inte vad du letade efter bland våra förslag? Ingen fara: fyll i ansökan nedan så tar Elwira kontakt med dig inom 24 timmar. Observera att vid skräddarsydda aktiviteter tillämpar vi en startavgift på 1250 sek inklusive moms. Betalning sker till ElwEli Consulting AB (org.nr 559152-4201).

  • Ange ett nummer från 1 till 100.

Instagram