Grekland-Peloponnesos-kom-igng-med-yoga-pilates-eller-zen

11 september, 2019

Grekland, Peloponnesos: kom igång med yoga, pilates eller zen

Oavsett om du bor permanent i Grekland och Peloponnesos eller är du här på semester: kom igång med yoga, pilates eller zen tekniken på Zen Rocks Mani. Släpp alla måsten för en stund och lär dig under en vecka hur kan du fördjupa den  avslappnade grekiska livsstilen som förespråkar ”carpe diem”.  Få en professionell vägledning och gemenskap med andra och börja din egen personlig resa till lugnet och balansen. Alla kan yoga och meditera! Yoga eller pilates handlar varken om prestation, perfektion eller flexibilitet, utan om att hitta harmoni i kropp och själ. Släpp en stressig vardag och satsa på att åka bort för att komma närmare sig själv.

“Zen Rocks”: When you are ready for POSITIVE CHANGE, your life will CHANGE POSITIVELY!

Bakom konceptet står Vivi Letsou, en visionär och förespråkare av positiv förändring, Vivi har under de senaste 20 åren kombinerat Yoga och Zen i sitt privatliv: från filmindustri i Kalifornien till ägare av NYSY Academy for Yoga och Pilates samt Avocado Vegetarian Café i Aten. Allt vad hon gör främjar en hälsosam livsstil och empati för medmänniskan.

Efter över tio år av framgångsrikt entreprenörskap i Aten valde hon och hennes man Eraj att satsa på nästa dröm: Zen Rocks: ett fantastiskt vackert retreatcenter i Mani, Peloponnesos. Centret är dedikerat till att återuppbygga balansen med hjälp av kurser i zen, yoga, meditation, pilates och meningsfull kost. Kurserna genomförs av Vivi och/eller hennes inbjudna kollegor.

Förutom att delta i kurserna kan du njuta av det vackra oförstörda Peloponnesos, bada i det kristallklara Medelhavet, vandra, besöka närliggande charmiga byar och bysantinska kyrkor. All mat som du blir serverad och deltar i för att tillaga baseras på färska lokala ingredienser och egen ekologisk olivolja. Du kan också på platsen boka massage och individuell fördjupning i meditation eller yoga. Allt för att du ska återskapa din balans och ditt välbefinnande!

Om boende och resan till Zen Rocks Center

Zen Rocks anläggning ligger ca 30 minuter bilresa söder om Kalamata, i en lugn olivlund, på toppen av ett berg och med fantastiskt utsikt över Medelhavet. Närmaste strand till Zen Rocks är Kitries, och på ca 6-8 minuter med bil når du den anrika Kardamyli. Du kan komma till Zen Rock från Kalamata flygplats (direktflyg från Stockholm till mitten av november). Räkna med cirka 40 minuter bilresa från flygplatsen. Om du väljer att flyga till Aten behöver du räkna med ca 3 timmars bilresa på en bekväm motorväg.

Vill du vara uppdaterad om datum för kurser?

Vill vara informerad om datum för kurser och yogaevents, mejla till Elwira och ange i ämnesområdet: Zen Rocks Kurser.

Är du själv yogalärare och skulle vilja lägga upp dina egna kurser för egna studenter i Grekland?

Elwira tar ansvar för Zen Rocks samarbeten och kontakter för Sverige. Skulle du önska dig att genomföra kurser med dina egna studenter i soliga Grekland och Mani? Eller har du andra tankar kring samarbeten? Mejla till Elwira och ange i ämnesområdet: Zen Rocks Future.

Nyttiga länkar:

Instagram