För dig som vill hyra hus i Grekland

Hyr hus eller lägenhet och lär dig känna Grekland

Koppla av och hyr din egen studio i Grekland på Peloponnesos. Långt ifrån massturismens dominans hittar du många platser som kan erbjuda avkoppling: nästan orörda stränder, små byar och lokalproducerad mat.

Några dagar, en vecka eller längre tid? Jag hjälper Dig gärna finna ett härligt hus eller lägenhet att hyra – utan kostnad för Dig! Här på sidan finner Du några av de objekt som finns tillgängliga och en kort beskrivning av dessa.

Mina kontakter känner väl till både objekten, uthyrarna och området så hör gärna av Dig om Du har frågor (se även vårt erbjudande för företag).

Ta mig direkt till alla hyresobjekt!

Hyr i Grekland: frågor och svar

Du kan göra på lite olika sätt, skicka en förfrågan via epost eller via formuläret på sidan uthyrning eller ring mig. Det jag behöver veta är objektnr, hur många ni är samt önskad vecka. Jag kollar tillgängligheten med uthyraren och återkommer till dig.
De flesta uthyrare som jag samarbetar med har ett litet familjeföretag med personlig service och går inte att nå via de stora bokningssidorna.
De uthyrare som jag samarbetar med anlitar mig för att skapa kontakt med kunder från Skandinavien. Av den hyra ni betalar till uthyraren får jag sedan provision – jag är därför tacksam ifall ni alltid bokar via mig även när ni återvänder.
Alla betalningar skall ske direkt till uthyraren och enligt hens betalningsvillkor (oftast betalar du innan ni kommer ner via bank). Ni riskerar därför aldrig att era betalningar ej når rätt mottagare. Det finns två olika alternativ när du vill boka och betala (exakta villkor står tydligt under varje objekt)
  • med avbokningsskydd
  • utan avbokningsskydd
Med avbokningsskydd betalar du ett högre pris och 30% av den totala kostnaden i deposition vid bokningen. Om du avbokar din vistelse upp till 60 dagar innan ankomsten betalas pengarna tillbaka med hela depositionen. Utan avbokningsskydd betalar du det angivna priset till uthyraren direkt vid bokningen. Det betyder att du inte kan boka av din reservation och få pengarna tillbaka.  
Efter att din bokningsförfrågan blivit bekräftad får du alla kontaktuppgifter till uthyraren av mig och sedan sker all kontakt direkt med uthyraren. Om du får problem med någonting och inte känner att det går att lösa på ett bra sätt så är du givetvis välkommen att ta kontakt med mig så hjälper jag dig!
Mitt företag är registrerat för F-skatt och moms i Sverige och provisioner bokförs och redovisas i Sverige enligt svensk lagstiftning. I Grekland gäller motsvarande lagar som i Sverige och mina uppdragsgivare deklarerar därför sina inkomster i Grekland.
Kontakta mig enklast genom att mejla till info@husigrekland.se eller ring till 0046 703 247 949

Jag kan hjälpa dig med följande:

Hitta rätt plats

Aldrig varit i Peloponnesos? Vi hjälper dig att hitta ett område som passar dina önskemål

Rätt aktivitet

Vi hjälper dig att hitta lokala aktiviteter (segling, besök på olivodling, träna yoga vid havet med mera)

Rätt tid

Några dagar, några veckor eller längre perioder? Vi hjälper dig att hitta objekt som passar dig bäst!

Enligt Platon: ”Att ta det första steget är den viktigaste delen av varje upptäcktsfärd och utan tvekan det mest betydelsefulla”

Se våra hyresobjekt runt Kalamata

Uthyrningsobjekt

Leave your comment

Please enter comment.
Please enter your name.
Please enter your email address.
Please enter a valid email address.