För dig som vill hyra hus i Grekland

Hyr hus eller lägenhet och lär dig känna Grekland

Koppla av och hyr din egen studio i Grekland på Peloponnesos. Långt ifrån massturismens dominans hittar du många platser som kan erbjuda avkoppling: nästan orörda stränder, små byar och lokalproducerad mat.

Några dagar, en vecka eller längre tid? Individuella eller gruppbokningar? Jag hjälper Dig gärna finna ett härligt hus eller lägenhet att hyra. Klicka här för att se alla våra uthyrningsobjekt. Vill du genomföra en kurs eller kickoff i Grekland? Se vårt erbjudande för företag.

Vi och våra kontakter känner väl till både objekten, uthyrarna och området så hör gärna av Dig om Du har frågor: info@husigrekland.se

Ta mig direkt till alla hyresobjekt!

Hyr i Grekland: frågor och svar

Du kan göra på lite olika sätt, skicka en förfrågan via epost eller via formuläret på hyresobjekt du är intresserad av eller ring Elwira på 0046-703 247 949. Det hon behöver veta är objektnr, hur många ni är samt önskad vecka. Elwira kollar tillgängligheten med uthyraren och återkommer till dig. Är du intresserad av gruppbokning fyll i formuläret här.
De flesta uthyrare som vi samarbetar med har ett litet familjeföretag med personlig service och inte alltid ligger på de stora bokningssidorna. Inte heller är det vanligt i Grekland med online bokningssystem men se det som en fördel: det går alltid att förhandla vid längre eller större bokningar.
Det kostar inget att boka via oss i de fallen du hittar objekt på vår webbsida. De uthyrare som vi samarbetar med anlitar oss för att skapa kontakt med kunder från Skandinavien. Av den hyra ni betalar till uthyraren får vi sedan provision – vi är därför tacksamma ifall ni alltid bokar via oss även när ni återvänder. Vill du däremot att vi hjälper dig med att hitta en långtidsuthyrning boende så är vår provision: 10 % för uthyrningar upp till 6 månader och en månadshyra för längre uthyrningar. Betalning sker till ElwEli Consulting AB (org.nr 559152-4201).
Alla betalningar skall ske direkt till uthyraren och enligt hens betalningsvillkor (oftast betalar du innan ni kommer ner via bank). Ni riskerar därför aldrig att era betalningar ej når rätt mottagare. Olika uthyrare har olika önskemål för deposition och för avbokning. Exakta villkor står tydligt under varje objekt men är du osäker, ring eller mejla Elwira (länk till kontaktsida) !  
Efter att din bokningsförfrågan blivit bekräftad får du alla kontaktuppgifter till uthyraren av oss och sedan sker all kontakt direkt med uthyraren. Om du får problem med någonting och inte känner att det går att lösa på ett bra sätt så är du givetvis välkommen att ta kontakt med oss så hjälper vi dig!
Vårt företag är registrerat för F-skatt och moms i Sverige och provisioner bokförs och redovisas i Sverige enligt svensk lagstiftning. I Grekland gäller motsvarande lagar som i Sverige och mina uppdragsgivare deklarerar därför sina inkomster i Grekland.
Kontakta Elwira enklast genom att mejla till info@husigrekland.se eller ring till 0046 703 247 949

Jag kan hjälpa dig med följande:

Hitta rätt plats

Aldrig varit i Peloponnesos? Vi hjälper dig att hitta ett område som passar dina önskemål

Rätt aktivitet

Vi hjälper dig att hitta lokala aktiviteter (segling, besök på olivodling, träna yoga vid havet med mera)

Rätt tid

Några dagar, några veckor eller längre perioder? Vi hjälper dig att hitta objekt som passar dig bäst!

Enligt Platon: ”Att ta det första steget är den viktigaste delen av varje upptäcktsfärd och utan tvekan det mest betydelsefulla”

Alla uthyrningsobjekt

Leave your comment

Please enter comment.
Please enter your name.
Please enter your email address.
Please enter a valid email address.