Intresseanmälan: köp tomt, hus eller lägenhet i Grekland och Peloponnesos

Enligt Platon: ”Att ta det första steget är den viktigaste delen av varje upptäcktsfärd och utan tvekan det mest betydelsefulla”. Tack för att du kontaktar Husigrekland.se!

  • I de fall du hittar ett objekt som listas på vår webbsida hjälper vi dig att boka en visning med mäklaren som tar hand om objektet och som, innan ditt besök, kan svara på dina tilläggsfrågor. Detta helt utan kostnad för din del.
  • Är det så att du inte hittar det som passar dig bäst bland våra listade objekt och vill få hjälp med att skriva ner kravspecifikation och påbörja sökningar i området som är intressant för dig så tillämpar vi en startavgift på 1 250 sek inkl moms. Betalning sker till ElwEli Consulting AB (org.nr 559152-4201).

Observera att vi är verksamma endast i följande områden: Messinia, Nafplio, Thessaloniki. Vill du ha hjälp med andra områden? Kontakta Elwira via mejl eller ring upp henne på 070-324 79 49.  För att hjälpa dig på det bästa sättet behöver vi veta följande:


Jag hittade inte mitt drömboende på er webbsida och vill ha er hjälp.


Budget & syfte


Fastigheten

Typ *
Tomt att bygga påRenoveringsobjektHus, nybyggtHus, ej nybyggtLägenhet

Läge *
By, inne iBy, utkantLandsbygdHavsutsiktStrandnära (max 1 km)Trädgård


Läs policyn här

När du klickar på Skicka nedan kommer en kopia av detta formulär att skickas till dig.

Enligt Platon: ”Att ta det första steget är den viktigaste delen av varje upptäcktsfärd och utan tvekan det mest betydelsefulla”

Grattis till ditt första steg! Meningen med livet är att leva eller hur? Jag återkommer till dig inom kort