dykning i grekland för nybörjare

27 juni, 2017

Dykning i Grekland? Lär dig dyka i Stoupa och tävla med #MyBlue bild

Vill du lära dig dykning i Grekland? Lär dig dyka i Peloponnesos och Stoupa samt passa på att delta i #MyBlue tävlingen som pågår till 31 augusti 2017.

lär dig dyka i grekland och peloponnesos

Om kampanjen #MyBlue

Kampanjen #MyBlue anordnas av bland annat: Anemon Productions, WWF Hellas och PHOTO magazine. Tävlingen vänder sig till både amatörer och professionella fotografer: “Show us your favorite place in Greece’s endless blue! Capture the image of the Greek sea as you see and feel it”. Läs mer om tävlingsvillkor på: ”New Photo Competition Showcases Beauty of the Greek Sea”. Vem vet kanske nybörjarturen ger dig den bästa och mest skarpa och kreativa blicken som krävs för att vinna tävlingen?

dykning för nybörjare stoupa peloponnesos

Dykning i Peloponnesos

Runt omkring den stora halvön Peloponnesos finns ett flertal dykställen. På den sydvästra delen kan man utforska vattnen kring ön Proti eller dyka i de livfulla vattnen i Mermaid Cave där du kan se hummer, groupers och om du har tur – delfiner. Vi rekommenderar dig Stoupa och ”Dive code Kalogria”. Erfarna och omhändertagande lärare och små grupper där även barn kan prova på en dykningupplevelse. I april träffade jag Jane som är en av ägare och instruktörerna: ”Well, det är inte Döda Havet-upplevelse men vi har mycket att erbjuda och vänder oss till nybörjare”. Se filmen nedan.

Bildkälla: Dive code Kalogria

Nyttiga länkar

Instagram