boka husvisning HouseFinders Peloponnese

21 februari, 2023

Boka en husvisning med HouseFinders Peloponnese: allt du behöver veta

Vill du boka en husvisning med oss, Elwira och Elias, HouseFinders Peloponnese? Vi hjälper dig gärna att planera och boka husvisningar, visar dig byggtomter eller arrangerar ett möte med byggföretag.  Vi kan hjälpa dig med visningsplanering av fastigheter från vår portfolio och lämpliga förslag från de partners mäklare vi jobbar med.

Fastighetsvisningar i Grekland: ta hänsyn till fastighetssäljare och mäklare

boka husvisning HouseFinders Peloponnese”Hej, jag är i området nu. Jag vill boka en husvisning idag klockan 17.00 eller senast imorgon klockan 10.00. Jag hittade 4 hus som jag vill titta på. Ring mig!”. Det förekommer tyvärr ganska ofta… Jag, Elwira, kan vara uppringd, få meddelande som ovan via SMS, mejl, Messenger eller Instagram DM. Om någon pratar grekiska så ringer de till Elias med samma önskemål. Och svaret kommer till 99,9% att vara detsamma: ”nej, men vi träffar dig gärna om 3 dagar”.

Vi gör det inte för att vi är elaka eller saknar känsla för god kundservice, vi gör det för att vi respekterar våra kunder. Både säljande kunder och köpande kunder. Vi lovade de säljande kunderna att respektera deras privatliv och att vi inte kommer storma deras hus mitt under frukosten eller middagen med en familj som är på semestrar som vill ”bara titta”. Vi lovade dem även att vi kommer att visa deras fastigheter på ett attraktivt och tilltalande sätt. I de fallen när husen, eller tomterna är obebodda behöver vi kanske boka en tid med trädgårdsmästaren eller en städaren och då behöver vi tiden för att samordna det.

Både Elias och jag betraktar våra köpande kunder så som vi själva skulle önska oss att vara bemötta. Vi vill att våra köpande kunder ska känna frihet att i lugn och ro titta på fastigheterna. Kanske stanna en timme på platsen för att går runt huset eller fastigheten 2 eller fler gånger. Ha tid att ställa alla frågor och ganska enkelt ”känna av” om de, deras familj eller vänner kan tänka sig att trivas här. Kanske behövs det att åka till en närliggande plats, för att visa den lokala stranden eller tavernan? Det är inte alls ovanligt att ett möte med nya köpare tar 3-4 timmar. Och då behöver Elias och jag tid för att planera in de timmarna i vårt schema och ge dig den tid du behöver.

Fastighetsvisningar i Peloponnese med Elwira och Elias: hjälp oss att hjälpa dig

”Hej, jag vill bara titta på några hus, jag är på semester i Peloponnesos om cirka en vecka”. Hmmm, ”bara titta”…Ja, det blir lite svårt utan att jag vet lite mer om dina mål, budget, hur mycket vet du om området och var i Peloponnesos du kommer att semestra. Det bästa och första steget är när du fyller i vår ”Intresseanmälan”. Då kommer jag att veta lite mer om vad som är viktigt för dig och vilka fastigheter samt områden som kan vara mest intressanta för dig. I en vidare dialog med dig kan vi skapa en lista över de fastigheter som matchar dina mål på bästa sätt. Du hjälper mig att hjälpa dig med en perfekt matchning och alla är vinnare: du kan njuta längre av din semester och inte åka på meningslösa visningar och våra säljande kunder kommer att undvika att vara besvikna över en visning som inte gav dem en köpare. Att investera i ett hus, lägenhet eller en tomt är sällan ett impulsköp, håller du med?

PS. Under visningen kommer du vara ombedd att skriva under ett dokument som kallas ”Besöksavtal”. Eftersom flera mäklare kan hålla på samma objekt undertecknas vid visningen ett ”besöksavtal” för att säkra vilken mäklaragentur som först presenterade objektet för köparen. Efter visningen bestämmer du om du vill gå vidare eller avvakta och ha fortsatt kontakt.

Nyttiga länkar

Instagram